آدرس:

مشهد، بلوار احمدآباد، ساختمان میلاد

تلفن:

مجری استاندارد 34000 منابع انسانی (مصاحبه حضوری با کارکنان)

شرکت داده کاوان مجری خدمات سنجش رضایت شغلی کارکنان در شرکت ها و سازمان ها بر پایه استاندارد 34000 منابع انسانی در سامانه بازتاب (داشبورد گزارشات رضایت کارکنان)

0
مصاحبه

چرا داده کاوان؟

مصاحبه کمی و کیفی به صورت حضوری و تلفنی

ارائه راهکارها بر اساس داده های استخراج شده

پیاده سازی و استقرار داشبورد تحلیلی ویژه هر شرکت

بومی سازی و تضمین اثربخشی اجرای استاندارد

گزارشات کمی و کیفی به تفکیک حوزه ها و مدیریت ها

سامانه مدیریت فرایندهای استاندارد 34000

درآمدی بر استاندارد 34000

مدیریت منابع انسانی همواره یکی از دغدغه‌های اصلی همه مدیران ارشد سازمان‌هاست. ابزار‌ها و مدل‌های گوناگونی برای عارضه‌یابی سازمان در علم مدیریت ارائه شده است. 

برای این‌که بتوان در صحنه رقابت با بقیه سازمان‌ها موفق شد باید در صحنه جذب، توسعه، انگیزش و نگهداری منابع انسانی تلاش کرد. 

بدین منظور سازمان‌ها از تکنیک‌های متفاوتی استفاده می‌کنند تا در راستای استراتژی‌های سازمان، منابع‌انسانی خود را هدایت کنند.

مدل استاندارد ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی برای پاسخگویی به این مساله ایجاد شده است تا بتواند بطور یکپارچه و منسجم همه فرایندهای منابع انسانی را آسیب شناسی و اثر بخشی آنها را ارزیابی و سازمان‌ها را در جهت ایجاد و ارتقاء آنها یاری کند.

استاندارد ۳۴۰۰۰ از جمله استانداردهایی است که اخیرا و از سال ۲۰۰۱ به منظور ارزیابی و ارتقای سیستم منابع انسانی مورد استفاده قرار گرفته است. 

در مدل 34000، فرآیندها و نگرش ها مورد ارزیابی قرار گرفته، در مقایسه با استاندارد تحلیل شده و سپس اقدامات بهبود مناسب با شرایط سازمان تجویز می شود. 

از آنجایی که مدل 34000 یک چهارچوب تکاملی است، به سازمان ها کمک می کند تا بر اساس میزان بلوغ خود، اقدامات و پروژه های بهبود اولویت دار را انتخاب کنند.

استاندارد 34000 منابع انسانی

تجربه داده کاوان در استاندارد 34000

بر خلاف مدل های دیگر در مدل 34000 می توان فرآیندها را متناسب با شرایط و نیاز سازمان انتخاب کرد و اقدامات و پروژه های بهبود را در این زمینه انجام داد که در این راستا شرکت داده کاوان تجربه حدود 10000 مصاحبه از کارکنان شرکت های آب و فاضلاب استان خراسان رضوی؛ آب منطقه ای استان خراسان رضوی، شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان شمالی بر اساس شرایط هر شرکت، پرسشنامه بومی سازی شده، مورد استفاده و مصاحبه قرار گرفته است.

 

سطوح بلوغ استاندارد 34000

این استاندارد دارای ۵ سطح بلوغ است. هر سطح بلوغ یک مرحله تکاملی است که سطحی از قابلیت ها را برای بهبود منابع انسانی ایجاد کرده و نهادینه می کند. هر مرحله بلوغ از چندین فرایند و هر فرایند دارای چندین هدف است که اگر برآورده شوند به توانایی آن فرایند برای اثرگذاری بر منابع انسانی منجر می شود. وقتی اهداف همه فرایندها در یک سطح بلوغ برآورده شود، سازمان آن سطح بلوغ را کسب کرده و وارد سطح جدیدی از قابلیت های منابع انسانی می شود. استاندارد ۳۴۰۰۰، ۲۰ فرایند منابع انسانی و ۱۲ متغیر نتیجه ای و نگرشی منابع انسانی را در قالب ۳۴۰۰۰ امتیاز (۲۰۰۰۰ فرایندها و ۱۴۰۰۰ نتایج و نگرش ها)، ارزیابی می کند.

فلسفه استاندارد ۳۴۰۰۰

هدف و دامنه کاربرد استاندارد 34000 منابع انسانی

استاندارد ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی؛ نقشه راهی برای تعالی سیستم‌های منابع انسانی در جهت تحقق استراتژی‌های سازمان است. از آنجا که نمی‌توان همه فرایندهای منابع انسانی را در زمان کوتاه مستقر کرد، از این رو استاندارد ۳۴۰۰۰ بصورت تدریجی و مرحله ای طراحی شده است.

هر مرحله تکاملی یک تغییر منحصر به فرد را در فرهنگ سازمانی می‌طلبد تا بتوان زمینه مناسب را برای جذب، حفظ و توسعه منابع انسانی فراهم کرد. یکی از ویژگیهای جالب استاندارد ۳۴۰۰۰ این است که به عنوان یک سیستم یکپارچه در راستای اهداف و استراتژی‌ها و نیازهای متحول سازمانی، بلوغ ایجاد می‌کند.

استاندارد ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی، یک استاندارد ملی در حوزه منابع انسانی که حوزه تمرکز آن بر شرکت ها و سازمان ها متناسب با بلوغ منابع انسانی خود از آن استفاده می کنند. این استاندارد بر ۲۰ فرایند منابع انسانی که ۲۰۰۰۰ امتیاز دارد، شامل ۱۲ متغیر در حوزه شاخص های انسانی (نتایج و نگرش های منابع انسانی) است که ۱۴۰۰۰ امتیاز دارد و در ۵ سطح بلوغ وضعیت سازمان را ارزیابی کرده و تعالی می بخشد.

ISO10004

ساختار و معماری استاندارد ۳۴۰۰۰

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

در اینجا ساختار استاندارد ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی توضیح داده می‌شود. اجزای ساختاری استاندارد ۳۴۰۰۰ عبارت‌اند از:
۱٫ سطوح بلوغ
۲٫ فرآیندهای منابع انسانی
۳٫ اهداف فرایندها
۴٫ پیش‌نیازهای هر فرایند
۵٫ روش سنجیده و تأیید
۶٫ نتایج و نگرش‌های منابع انسانی